Πληρωμή

Με αντικαταβολή

                                                                                                                                                                           (Ισχύει μόνο για αποστολές εσωτερικού) 

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση της πληρώνοντας το σύνολο του λογαριασμού στην εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει πρόσθετη επιβάρυνση 1,50 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν ισχύει για την Κύπρο.

 

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

                                                                                                                                                                     (Ισχύει μόνο για παραγγελίες εσωτερικού)

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η παραγγελία σας θα επεξεργαστεί και η αποστολή της θα δρομολογηθεί, μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παρακάτω συνεργαζόμενων της εταιρείας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

Στείλτε μας το αντίγραφο (σκαναρισμένο ή με μια φωτογραφία) της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email την απόδειξη της κατάθεσης. Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παραπάνω (κάνοντας click στην κάθε τράπεζα) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας.

Μην ξεχάσετε στις πληροφορίες να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο σας. Μόλις μας στείλετε το καταθετήριο θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να παραλάβετε άμεσα τα διαθέσιμα προϊόντα.

Αν η μεταφορά γίνει από την ίδια τράπεζα, η πληρωμή εμφανίζεται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Οι συνεργαζόμενες τράπεζες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προεξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

Δικαιούχος : ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Δεχόμαστε MasterCard, Visa, και Maestro. Για την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος (nbg.gr), όπου θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης και CVV). Μετά την χρέωση της κάρτας σας, θα επιστρέψετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπου θα δείτε την παραγγελία σας ολοκληρωμένη και θα έχετε δυνατότητα εκτύπωσής της.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν αποθηκεύει σε κανένα στάδιο στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εξόφληση της παραγγελίας σας. Η ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται από την συνεργαζόμενη τράπεζα.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα και τις εκδηλώσεις μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε